Home - Swematec AB

Erbjudande

Prisexempel

   6kW FiberLaser

3000x1500mm med växelbord

Högpresterande chassi

 

2 800 000 SEK

nyckelfärdigt installerad er fabrik


Han´s Laser, Kinas i särklass dominerande och ledande leverantör av laserskärmaskiner introducerar sin egen laserkälla CorActive 


I vårt Prisexempel har vi använt

 

     - Hans Lasers egenutvecklade 6kW CorActive Laser 

     - G3015HF-Chassi med växelbord med mycket höga prestanda

     - 200m/min 2,8G,  900 kg på bordet (25mm plåt)

     - Eget skärhuvud, eget styrsystem - egen laserkälla

 Erbjudaden finns för fyra olika chassin och laserkälla 2-12kW 

CorActive

Hans Laser har länge använt enbart IPG-laser och man har varit IPG:s allra största och trognaste kund. En kvalitetsstämpel i sig som trots allt kräver lite eftertanke om Han´s Lasers storhet även för europeiska kunder...

 

Man förvärvade 2016 CorActive - en kanadensisk framstående fiber- och lasertillverkare. Och fram tills nu har Hans Laser optimerat och utvecklat sina maskiner med CorActive Laserkälla på hemmaplan i Kina. Men man släpper den nu även till den Europeiska marknaden på upp till 12kW och erbjuder upp till 5 års garanti.

 

Givetvis har man samma kvalitetsmedvetande och nöjer sig inte med annat än högsta prestanda även i sin egen Laser

    - goda egenskaper för skärning i högreflektiva material

    - hög energieffektivitet

    - Man har högsta prestanda i sk BPP - Beam Quality

    - Låga underhållskostnader

 

Hans Laser var redan tidigare med IPG-Lasers väldigt prisvärda, men med CorActive Laser positionerar man sig ytterligare mot en än mer attraktiv pris/prestandanivå.


Mer Läsning om CorActive här

G3015HF-H6000

HF-chassit har länge varit Hans Lasers flaggskepp för Laserskärmaskiner.

Med enastående prestanda erbjuder den


     - 200m/min 2,8G X/Y-Acceleration

     - 6kW egenutvecklad CorActive Laser

     - Egenutvecklat Skärhuvud

     - Egenutvecklat Styrsystem - inkl Metalix cncKad nesting


Maskinen innehåller enbart komponenter med yttersta prestanda, såsom Bosch Rexroth Indradrive Servomotorer, Alpha-växellådor, HIWIN linjärsystem. Schneider elkomponeter etc.


Maskinen är utvecklad, såväl som att alla komponenter är utvalda med ett yttersta kvalitetsfokus.


Mer Läsning om Han´s Lasers 2D FiberLasers här


Hàn är det dominerande folkslaget i Kina - därav namnet Han's

 

Han's Laser är den i särklass dominerande Lasermaskinleverantören i Kina och Asien, 10 gånger större än närmsta kinesiska konkurrent, med ett enormt utbud i sitt program.

 

Skärmaskiner är fokus, där man har ett fulltäckande program, från 2D-bäddlasers, Rör-lasers, 3D-lasers resp FMS-system.

Detta är dock ingalunda allt, man har även ett fulltäckande program inom lasermärkning, lasersvets, 3D-metallprinters, servosystem, kantpressar etc, tom verktygsmaskiner på senare tid även ett robotprogram inkl Cobots. mm

 

Man har ett flertal fabriker framförallt i den speciella frihandelszonen Shenzhen - där man nu även färdigställer sin nya huvudfabrik på

500 000 kvm


Mer Läsning om Han´s Laser här

   

FMS-system

Som komplement till 2D Lasers har man även FMS-system.


Hans Laser har nyligen reviderat sitt program även för FMS-system.

Man har idag olika system för magasinslagring av plåt i olika dimensioner och vikter. Vanligen placeras styrskåp, laser kylare mm då på ett entresollplan ovanför skärmaskinen. 


Detta ihopkopplat conveyorsystem för laddning och plundring av maskiner, conveyorsystemen servar ofta flera skärmaskiner, samt ett uthanterings-system av färdigplåt.


I sina enklaste applikationer erbjuder man enbart hanteringssystemet utan plåtmagasin - där man tex hämtar material från en pall-position och lämnar skuret material i en annan pallposition.


Man har för den Europeiska marknaden valt att hålla ett grundutbud för FMS-system. Men helt gigantiska specialtillverkade system finns utvecklade för den kinesiska inhemska marknaden.


Mer Läsning om FMS-system här

Han's Laser

Övriga Maskiner

Han's Laser har ett stort utbud av skärmaskiner, förutom 2D-bäddlasers som finns i 4 olika grundmodeller samt ett flertal olika storlekar upp till 8meter, har man även Rör-lasers, 3D-portallasers, numara även en robot-laser, samt Coil-Lasers


För samtliga övriga maskiner finns CorActive-Lasers tillgängligt.


Framförallt är man starka på Rör-lasers, med både ett stort utbud på såväl modeller som storlekar, som optioner och tillbehör.


Mer Läsning om Rör-lasers här

   

BEGÄR EN OFFERT

Ge oss möjligheten till en fördjupad presentation och en förbehållslös offert.

 

På vad vi vill påstå är ett oerhört attraktivt erbjudande.

 
 
 
 
 

Swematec Service

Vi jobbar annorlunda - med motto

Kostnadseffektiva industriella lösningar


Vi jobbar med små omkostnader, vi har begränsat utställningsyta, istället har vi flera av våra maskiner i vårt dotterföretag där vi själva använder dem i vår produktion. På så sätt minimerar vi overhead-kostnader för lager, lokaler, maskiner och löpande utbildning.


Då vårt dotterföretag dessutom är ett industriserviceföretag blir det naturligt att använda personalen med god kunskap om våra produkter (även ur ett användarperspektiv) för installation och service för Swematecs produkter.


Detta sammantaget ger god effektivitet och små omkostnader, vilket givetvis i slutändan kommer kunderna till gagn. Vi kan därmed hålla konkurrenskraftiga priser, men kan dessutom hålla en god resurs och vara en solid och kunnig partner för våra kunder.


Mer Läsning Om Oss här

Vårt service- och installations-team