Kostnadseffektiva

Industriella Lösningar

Standard Maskiner

Standardmaskiner och kringutrustning - med fokus på god kvalitet till konkurrenskraftiga priser.Våra Leverantörer


MVD Inan - Turkiets äldsta leverantör av tunga Kantpressar, Gradsaxar. Men man har även Fiberlaser, Plasma skärmaskiner, Revolverstansar och Sträckmetallpressar mm. MVD Inan är ett solitt och konservativt familjeföretag, man har 2 moderna fabriker i Konya som tom med svenska mått är helt fantastiska.

Länk till egen sida om MVD InanHan's Laser är en lysande stjärna och Kinas i särklass största leverantör av Laser-skärmaskiner, ett mycket framgångsrikt företag som omsätter 10 gånger mer än närmsta kinesiska konkurrent.

Man har ett tydligt kvalitetsfokus och absolut topp-prestanda i sina premium modeller. 

Man har komplett program av fiberlasers 2D såväl som 3D, därtill även ett stort utbud av FMS-anläggningar.

Man har även ett stort övrigt utbud av maskiner såsom lasersvetsmaskiner, lasergraveringsmaskiner, 3D-printers -

Man tillverkar ävenrobotar - cobotar, montagerobotar och självkörande truckar AGV:s med mera...

Länk till presentation av Han's Laser


 

BS Laser - Vi fokuserar i dessa maskiner på lågprissegmentet och maskiner med något lägre effekter för fiberlasers, med kinesiska lasers och skärhuvuden och får på så sätt prisvärda maskiner till låg kostnad. Samtliga ingående komponenter dock internationellt vedertagna.Schiavi - från Italien är framförallt leverantör av kantpressar av yppersta kvalitet. Schiavii har ett unikt världspatenterat Bomberingsfritt System - Crowning Free System- en sinnrik upphängning av pressbalkarna som innebär absolut plana balkar under pressning och som således gör bomberings-axel överflödig.UZMA - Turkisk leverantör med ett stort utbud av olika typer av maskiner. Deras maskiner tillverkas vanligtvis på legobasis av andra kända maskinleverantörer från Turkiet. Men man har även egna maskiner, främst inom bockning och profilhålstansning.Say-Mak en leverntör som inriktat sig på framförallt mekaniska gradsaxar och verkstadspressar. Man är även underleverntör till flera andra Turkiska och utländska leverantörer som lablar Say-Maks produkter. Say-Mak har dock även andra produkter för lättare plåtbearbetning.AGMline har ett brett program av mycket prisvärd bandmatningsutrustning upp till coils på 20 ton och 1600mm bredd, såsom Hasplar, Riktverk, Servodrivna valsmatare. Man har även ett mycket brett utbud av större liner, typ "Cut to Length", Slitting Lines integrerade totallösningar och kompaktsystem för bandmatning mmLFSS som tillhör Sahinler-koncernen en leverntör som är specialicerad på framförallt verkstadspressar, där man har ett större utbud av olika modeller - och storlekar. LFSS har även andra maskiner såsom mekaniska gradsaxar, hörnklipp mm
Swematec med dotterföretag har stor erfarenhet av specialapplikationer såsom specialiserade på anpassningar, påbyggnader och kringutrustning till maskinerna Denna kunskap används i "båda hållen" - den fördjupade kunskap vi har som specialmaskinleverantör, används vid service och anpassning av standardmaskinerna - och den specialisering vi har som maskinleverantör används för att optimera standardutrustningarna i de tillämpningar de används.Som återförsäljare är vi specialiserade i vissa produkter. Många gånger har våra leverantörer även andra produkter.

Vi kan givetvis då även erbjuda även dessa produkter, då möjligen något utanför vårt expertområde, men istället med minimala overheadkostnader.

Dock alltid med framtida full support från såväl Swematec såväl som våra leverantörer i de områden vi ger os in.
Tekniska beskrivningar är utformade efter bästa förmåga, men vi reserverar oss för eventuella fel