Kostnadseffektiva

Industriella Lösningar

Kantpressar

iBend C-serie (Delem)_0
E40R
iBend tandem
Servo Kulskruv
261933
Hybrid
Lid Press - Plyma white
E100

Kantpressar är en av våra större produkter

Vi representerar två olika fabrikat, med lite olika egenskaper och storlekar.


 

MVD Inan innebär en beprövad mycket prisvärd och pålitlig maskin av hög kvalitet.

Maskinerna finns i storlekar upp till 8 meter och 2000 ton och kan även levereras i kundspecifika specialutföranden.

MVD Inan är en komplett leverantör av kantpressar. Traditionellt specialicerad och fokuserad på hydrauliska kantpressar, men på senare tid har man även ett komplett program av elektriska kantpressar

Länk till egen sida om MVD InanItalienska Schiavi innehar ett unikt världspatenterat Bomberingsfritt System - Crowning Free System- en sinnrik upphängning av pressbalkarna som innebär absolut plana balkar under pressning och som således gör bomberings-axel överflödig.

Schiavi har även ett förenklat system Natural Crowning för upphängning av underbalk i sina enklare modeller.

Schiavi som bygger maskiner av yppersta kvalitet finns i 4 olika basmodeller, man har såväl eget styrsystem som maskinprogram och tillbehör med flera unika egenskaper.
Swematec med dotterföretag har lång erfarenhet av specialapplikationer - såsom specialiserade på anpassningar, påbyggnader och kringutrustning till maskinerna Denna kunskap används i "båda hållen" - den fördjupade kunskap vi har som specialmaskinleverantör, används vid service och anpassning av standardmaskinerna - och den specialisering vi har som maskinleverantör används för att optimera standardutrustningarna i de tillämpningar de används.


Tekniska beskrivningar är utformade efter bästa förmåga, men vi reserverar oss för eventuella fel