Han's Laser
:

Han's Laser


Han's Laser är en lysande stjärna och en av världens största leverantör av Lasermaskiner, ett mycket framgångsrikt företag som omsätter över motsvarande 15 miljarder Svenska kronor - i särklass mer än närmsta kinesiska konkurrent.

13 000 anställda och med 4000 av dessa inom forskning och utveckling har man ett tydligt kvalitetsfokus och absolut topp-prestanda i sina premium modeller.

Viktigt att tillägga även att man enbart använder sig av internationella top-brands för komponenter i sina maskiner. Man har därtill en stor egen produktion av ingående komponenter - såsom tex eget laserskärhuvud, eget styrsystem etc.


2016 förvärvade Han´s Laser den framstående kanadensiska lasertillverkaren CorActive. Man har nu släppt CorActive till Europa upp till 15kW.

CorActive har ett mycket bra pris/prestanda, har mycket hör energieffektivitet och är en av de lasers som hanterar högreflektiva material allra bäst.


                                 Länk till CorActive
Länk till PDF-katalog Han's Laser


Länk till Han's Laser hemsida

                                                                                                                                         En video från "gamla" produktionsanläggningen 

Nedan något försök att skapa en bild över detta enorma företag.

För kompletterande information hänvisar vi till Han's Lasers egna hemsidor             Hans Laser Produktionsanläggningar

Han's Laser har sin bas i Shenzhen i Kina - ned exempel på deras tre viktigaste byggnader i Shenzhen, det finns betydligt fler

Han's Laser Skärmaskiner


Man har komplett program av fiberlasers 2D såväl som 3D, därtill även ett stort utbud av FMS-anläggningar.

Han's Laser - Övriga LaserProdukter


Man har även ett stort övrigt utbud av maskiner  in om laserteknik såsom lasersvetsmaskiner, lasergraveringsmaskiner, 3D-printers, rengöring med laser etc.

Man satsar även inom nya brancher såsom robotteknik, med cobotar montagerobotar och självkörande truckar - sk AGV:s 

Man har även tillverkning en del av av elektronikkomponenter, servosystem, tom kantpressar och konventionella CNC maskiner.


Nedan några exempel

Han's Laser - Övriga Produkter


Man satsar även inom nya brancher såsom robotteknik, med cobotar montagerobotar och självkörande truckar - sk AGV:s 

Man har även tillverkning en del av av elektronikkomponenter, servosystem, tom kantpressar och konventionella CNC maskiner.


Nedan några exempel

Swematec AB

 

Swematec är moderbolag samt inriktat sig på försäljning av verkstadsmaskiner


Vi har nischat oss mot maskiner för plåtbearbetning och jobbar med små omkostnader, något som givetvis kommer kunderna till del.

Swematec-gruppen

 

I dotterbolag Göinge Montage AB finns verksamhet för lokal industriservice samt lego- och underhållsarbeten. Här används Swematecs utrustning i produktion, samt service-resursen används för installation och underhåll av Swematecs produkter.

Detta ger en kostnadseffektivitet för såväl kunskap om våra produkter som för demo-utrustning.


Vi har även inom gruppen affärsområde inom specialmaskiner, inkluderat en specialiserad verksamhet med mer avancerade småseriemaskiner och produktion av detaljer för förpackningar i trä och plywood. Här finns såväl mekanisk kunstruktion som automation och lång erfarenhet av inbyggnad av Swematec produkter i mycket avancerade specialiserade produktionsliner.


Inom gruppen finns även tradingverksamhet för legoarbete inom skärande bearbetning och lättare verktyg. Vi har även inom gruppen ett stort lokalt kontaktnät av underkonsulter som vi själva växlar upp med vid projekt