Kostnadseffektiva

Industriella Lösningar

Skärmaskiner

G3015HF
ALU3015MS SINGLE MACHINE WITH STORAGE TOWER
W40200
F3015JDE-1
P6010D
iLaser
3c8b52d6d4
F6020GE-magasin
coil fed production line


Tekniska beskrivningar är utformade efter bästa förmåga, men vi reserverar oss för eventuella fel

Swematec representerar tre olika fabrikat, med olika egenskaper och storlekar.Han's Laser är en lysande stjärna och en av världens största leverantörer av Lasermaskiner, 10 gånger gånger större än närmsta kinesiska konkurrent.

Man har satsat hårt på forskning och utveckling, med ett tydligt kvalitetsfokus och absolut topp-prestanda i sina premium modeller. 

Man har komplett program av fiberlasers 2D såväl som 3D, därtill även ett stort utbud av FMS-anläggningar.

Man har även ett stort övrigt utbud av maskiner såsom lasersvetsmaskiner, lasergraveringsmaskiner, 3D-printers - På senare tid har man även gett sig även in i robotbranchen, med sk cobotar, montagerobotar och självkörande truckar med mera...

Länk till presentation av Han's Laser 


 

MVD Inan är ett turkiskt familjeföretag. Ett lite konservativt företag med två fantastiska produktionsanläggningar. Traditionellt har man i huvudsak tillverkat kantpressas och gradsaxar vilket också är vår huvudprodukt, men man gör nu med sin andra fabrik en storsatsning även på fiberlasers.

Länk till egen sida om MVD InanBS Laser - Vi fokuserar i dessa maskiner på lågprissegmentet och maskiner med något lägre effekter med kinesiska lasers och skärhuvuden och får på så sätt mycket prisvärda maskiner. Samtliga ingående komponenter är dock av kända internationellt vedertagna fabrikat.