Hem             Om Oss          Kontakt

Standard Maskiner

Standardmaskiner och kringutrustning - med fokus på god kvalitet till konkurrenskraftiga priser.Våra Leverantörer


MVD Inan - från Turkiet leverantör av framförallt Kantpressar, Gradsaxar och CNC Plasma Skärutrustning, men man har även Fiberlaser, Revolverstansar och Sträckmetallpressar mm. MVD Inan är ett tämligen solitt och konservativt familjeföretag, man har en fantstisk produktionsanläggning i Konya och man är dessutom turkiets äldsta leverantör av tunga kantpressar och gradsaxer.

Länk till egen sida om MVD InanSchiavi - från Italien är framförallt leverantör av kantpressar av yppersta kvalitet. Schiavii har ett unikt världspatenterat Bomberingsfritt System - Crowning Free System- en sinnrik upphängning av pressbalkarna som innebär absolut plana balkar under pressning och som således gör bomberings-axel överflödig.UZMA - är delvis ett "brand" har ett stort utbud av olika typer av maskiner. Deras maskiner tillverkas vanligtvis på legobasis av andra kända maskinleverantörer från Turkiet, men man har även egna maskiner, främst inom bockning och profilhålstansning. UZMA - som enligt sig själva är "en av världens mest snabbväxande maskinleverantörer".Say-Mak en leverntör som inriktat sig på lite mindre och enklare maskiner. Även underleverntör till andra Turkiska leverantörer som lablar Say-Maks produkter.AGMline har ett brett program av mycket prisvärd bandmatningsutrustning upp till coils på 20 ton och 1600mm bredd, såsom Hasplar, Riktverk, Servodrivna valsmatare. Man har även ett mycket brett utbud av större liner, typ "Cut to Length", Slitting Lines integrerade totallösningar och kompaktsystem för bandmatning mm

Swematec och dess dotterföretag har stor erfarenhet av specialapplikationer såsom specialiserade på anpassningar, påbyggnader och kringutrustning till maskinerna Denna kunskap används i "båda hållen" - den fördjupade kunskap vi har som specialmaskinleverantör, används vid service och anpassning av standardmaskinerna - och den specialisering vi har som maskinleverantör används för att optimera standardutrustningarna i de tillämpningar de används.Som återförsäljare är vi specialiserade i vissa produkter. Många gånger har våra leverantörer även andra produkter.

Vi kan givetvis då även erbjuda även dessa produkter, då möjligen något utanför vårt expertområde, men istället med minimala overheadkostnader.

Dock alltid med framtida full support från såväl Swematec såväl som våra leverantörer.
Tekniska beskrivningar är utformade efter bästa förmåga, men vi reserverar oss för eventuella fel