Hem             Om Oss          Kontakt

Gradsaxar

iShear B06

Gradsaxar är en av våra större produkter

Vi representerar några olika fabrikat, med lite olika egenskaper.

 

MVD Inan är vår huvudleverantör av Gradsaxar och Kantpressar.

Med en fantastiskt fin produktionsanläggning i Konya, Turkiet och man är dessutom turkiets äldsta leverantör av tunga kantpressar och gradsaxar, såväl som västerländska kvalitetskrav - innebär MVD Inan ett säkert val av en väl beprövad mycket prisvärd, robust och pålitlig maskin.

Länk till egen sida om MVD InanUZMA har framförallt ett mycket brett programutbud, som de flesta turkiska leverantörer ger mycket maskin för pengarna.

UZMA har dock ett likartad utbud som MVD Inan, varför vi främst levererar de UZMA gradsaxar som ligger utanför MVD Inan program, typ väldigt stora gradsaxar för över 20mm klipptjocklekSay-Mak är en mindre tillverkare ifrån Konya i Turkiet. Man har fokus på mekaniska gradsaxar samt verkstadspressar .

Tex är Say-Mak underleverantör för mekaniska gradsaxar åt både MVD Inan och UZMA och en väldig massa andra som lablar deras maskiner. Då även MVD Inan har dessa i sitt sortiment väljer vi att trots allt att sälja dessa. Detta för att få tillgång tll MVD Inans trots allt större exportvana och serviceorgansiation.

Länk till Say-Mak hemsida


Tekniska beskrivningar är utformade efter bästa förmåga, men vi reserverar oss för eventuella fel