Komponenter


Swematec arbetar ursprungligen med maskiner och komponenter som kräver en högre teknisk nivå för hantering.

Målsättningen högre teknisk nivå ligger fast, dock lägger vi till tillägget "möjlig förädling"


Vi har nu i samarbete med dotterföretaget Nya Göinge Montage AB även startat upp affärsområde komponenter som återförsäljas direkt från lager. Göinge Montages roll i detta är att som inbyggare och lego-leverantör erbjuda våra kunder nyckelfärdiga svets och mätfixturer.


Vi har initialt ett samarbete med företagen Kukamet (prisvärda spännsystem) samt Förster (svetsbord och infästningssystem)

(Klicka på bilder nedan för att komma vidare till resp underleverantörs hemsida)

NYHET

Swematec AB

 

Swematec är ett högteknologisk företag som specialiserat sig på försäljning av verkstadsmaskiner.


Vi har nischat oss mot maskiner för plåtbearbetning och jobbar med små omkostnader, något som givet kommer kunderna till del.

Swematec-gruppen

 

I dotterbolag finns verksamhet för lokal industriservice samt lego- och underhållsarbeten. Här används Swematecs utrustning i produktion, samt service-resursen används för installation och underhåll av Swematecs produkter.

Detta ger en kostnadseffektivitet för såväl kunskap om våra produkter som för demo-utrustning.


Vi har även inom gruppen affärsområde inom specialmaskiner, inkluderat en specialiserad verksamhet med mer avancerade småseriemaskiner och produktion av detaljer för förpackningar i trä och plywood. Här finns såväl mekanisk kunstruktion som automation och lång erfarenhet av inbyggnad av Swematec produkter i mycket avancerade specialiserade produktionsliner.


Inom gruppen finns även tradingverksamhet för legoarbete inom skärande bearbetning och lättare verktyg. Vi har även inom IndustriTeknik ett stort lokalt kontaktnät av underkonsulter som vi själva växlar upp med vid projekt


Swematec AB

Koronavägen 8

281 43 Hässleholm

info@swematec.se